Novice

Individualne avdicije

Hejla, lepo, da si tukaj. Po splošni avdiciji smo se namreč odločili omogočiti še individualne prijave.

Smo a cappella gospel zbor, ki že osem let deluje v Ljubljani. V nadaljevanju našega ustvarjanja nam pridejo prav nove pevke in pevci, ki nam bodo pomagali pri uresničevanju vizije, da našo glasbeno dejavnost popeljemo še korak naprej.

Na avdicijo se prijaviš tako, da izpolniš prijavni obrazec. Individualne avdicije izvajamo v času pred rednimi vajami, ki jih imamo ob torkih in četrtkih med 20.00 in 22.00 na Njegoševi 15 v Ljubljani.

Kmalu bomo zaključili še eno razgibano sezono, v kateri smo izvedli koncertno turnejo po Črni gori, vikend intenzivnih vaj s koncertom v bližini Kostanjevice na Krki, redne koncerte in nastope ob različnih priložnostih. Za nami je sodelovanje z Otom Pestnerjem v Šentjurju, poleti pa bomo skupaj znova nastopili v Litiji. Pred nami je nekaj zanimivih poletnih koncertov, sredi septembra pa se bomo znova, že četrtič, odpravili na največji gospel festival v Evropi Gospelkirchentag, letos v nemškem mestu Braunschweig. Tokrat bomo izvedli koncert tudi na glavnem odru, kar doleti le posebej izbrane s strani organizatorja.

Za vsa vprašanja uporabi 031 658 826 in info@beegeesus.si.