Novice

Splošna avdicija

Hejla, lepo, da si tukaj. Radi bi te namreč povabili na letošnjo splošno avdicijo.

Smo a cappella gospel zbor, ki že osem let deluje v Ljubljani. Z začetkom nove sezone bomo jeseni potrebovali nove pevke in pevce, ki nam bodo pomagali pri uresničevanju vizije, da našo glasbeno dejavnost popeljemo še korak višje.

Na avdicijo se prijaviš tako, da izpolniš prijavni obrazec. Avdicija bo v torek, 31. maja med 18.00 in 22.00, na Njegoševi 15 v Ljubljani. Če ti termin avdicije ne ustreza, nam piši, da se dogovorimo za nadomestnega. Gotovo ti prav pride tudi podatek, da se na omenjeni lokaciji zbor za vaje zbira ob torkih in četrtkih med 20.00 in 22.00.

Sicer je pri nas trenutno razgibano, saj smo se pred kratkim vrnili s koncertne turneje po Črni gori, izvedli vikend intenzivnih vaj s koncertom v bližini Kostanjevice na Krki. Pred nami so običajni koncerti, nastopi na porokah, poleti nas čakata še dva koncerta z Otom Pestnerjem, sredi septembra pa se bomo znova, že četrtič, odpravili na največji gospel festival v Evropi Gospelkirchentag, letos v nemškem mestu Braunschweig. Tokrat bomo izvedli koncert tudi na glavnem odru, kar doleti le posebej izbrane s strani organizatorja.

Za vsa vprašanja uporabi 031 658 826 in info@beegeesus.si.