Novice

Avdicija za fante, dečke in moške

Že poznaš edini slovenski gospel zbor?

Bee Geesus z izključno vokalno izvedbo obuja bogato tradicijo črnske duhovne glasbe, ki je že dolga leta prisotna tudi pri nas. Ob a cappella petju je prepoznaven po svoji nalezljivi energiji, s katero navdušuje poslušalce širom Slovenije in zunaj nje. Namesto inštrumentalne spremljave zbor v svoje aranžmaje vključuje beatbox in druge elemente vocal playa.

Če tudi ti ne moreš brez petja in te poleg solistične kariere zanima sodelovanje v naši veliki pevski skupini, te vabimo na avdicijo. Prijavi se, nam s svojim glasom spravi kocine pokonci in se nam pridruži pri našem širjenju veselega sporočila z glasbo. Vendar pozor - tokrat vabljeni samo pevci, saj smo na poletni splošni avdiciji popolnili vsa mesta v sopranskih in altovskih vrstah.

Prijaviš se tako, da nam pišeš na info@beegeesus.si, v odgovor pa ti bomo poslali sporočilo s tvojo zaporedno številko, datumom in časom opravljanja avdicije ter navodili, ki ti bodo pri pripravi na avdicijo bržkone v pomoč. Avdicija bo v prostorih Adventistične cerkve v Ljubljani, kjer se zbor na vajah srečuje ob torkih in četrtkih med 20. in 22. uro.

Za vse dodatne informacije prav tako piši na omenjeni elektronski naslov. O avdiciji smeš vsekakor obvestiti vse, ki bi jih informacija utegnila zanimati.