Dogodki

Avdicija 2019


Metelkova 6, Ljubljana

Pridruži se zboru Bee Geesus!

Smo a cappella gospel zbor, ki že 12. sezono deluje pod umetniškim vodstvom vidnega akapelista Mateja Virtiča. Po lanski sezoni, ko smo se posvetili afriškemu izročilu in zasnovam gospel glasbe, smo se letos udeležili prvega tekmovanja na festivalu European Gospel Festival v Italiji. Pripravljamo se na odhod na 10. izvedbo največjega evropskega gospel festivala Gospelkirchentag v Nemčiji, ob tem pa izvajamo redne nastope in koncerte po Sloveniji in tujini.

Za doseganje vedno višjih ciljev potrebujemo nove glasove. Poleg vseh štirih osnovnih sekcij nam pridejo prav tudi beatboxerji, solisti, ekstravagantni pevci, ki obvladajo tudi posebne zvoke in efekte, saj bi radi že tako edinstven način izvajanja črnske duhovne glasbe še nadgradili.

Na avdicijo se prijaviš tako, da izpolniš prijavni obrazec, v odgovor pa ti bomo poslali vsa potrebna navodila. Avdicija bo v torek, 22. oktobra, med 19.00 in 22.00 na Metelkovi 6 v Ljubljani. Če ti termin avdicije ne ustreza, nam piši, da se dogovorimo za nadomestnega. Gotovo ti prav pride tudi podatek, da se na omenjeni lokaciji zbor za redne vaje zbira ob torkih in četrtkih med 19.00 in 21.00.

Za vsa vprašanja uporabi 031 658 826 ali info@beegeesus.si.